Campionate

Patronul Parmei nu a mai rezistat! Ce decizie a luat după ultimul meci al echipei

+10 Foto
Kyle J. Krause (dreapta) // foto: Twitter @ Kyle_J_Krause

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 februarie 2021

Kyle J. Krause (58 de ani), patronul de la Parma, a revenit în Italia duminică, în ziua în care echipa la care evoluează Dennis Man (22) și Valentin Mihăilă (21) a remizat cu Udinese, scor 2-2.

Pe plan sportiv, Parma trece printr-o perioadă delicată. Clubul emilian ocupă penultimul loc în Serie A și are doar două victorii în acest sezon, în 23 de meciuri! Din acest motiv, Kyle J. Krause, CEO-ul Krause Group și patronul Parmei, a decis să se implice activ în viața echipei și a zburat din SUA în Italia, unde promite să stea pentru 100 de zile.

Kyle Krause, patron Parma: „Voi face tot ce-mi stă în putință”

„Am ajuns la Parma duminică. Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-i ajuta pe băieți să rămână în prima ligă. Nu aș vrea să fiu niciunde altundeva în lume. Să începem! Hai Parma”, a scris americanul pe Twitter marți.

Cu două zile în urmă, Krause le-a promis fanilor că stadionul „Ennio Tardini” din Parma va fi renovat. „Doar ce am încheiat o discuție benefică cu Marco Bosi (n.r. - viceprimarul Parmei). Planurile noastre sunt aliniate: stadionul Tardini este iconic, iar renovarea sa este foarte importantă pentru întregul oraș. Indiferent de locul pe care vom încheia sezonul, munca va continua”. Semn că proiectul său este unul pe termen lung și nu va fi perturbat de posibila retrogradare în Serie B.

Duminică, înainte de meciul dintre Parma și Udinese, Krause a fost surprins de camerele TV în timp ce îl încuraja pe Dennis Man, cel mai scump transfer al „cruciaților” din această iarnă. Românul a fost rezervă la meciul cu Udine, dar a prins ultimele 25 de minute ale meciului.

VIDEO. Gigi Becali i-a speriat pe italieni la transferul lui Dennis Man: „Cei de la Parma spun că nu vor mai aduce jucători de la Steaua, ci de la cluburi serioase”

>

Citește mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.