Liga 3

CSA Steaua, victorie zdrobitoare în ultimul amical! Un jucător a marcat 5 goluri

Florin Răsdan // foto: Facebook @ CSA Steaua București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 February 2021

CSA Steaua a obținut o victorie categorică în meciul amical de astăzi, jucat în compania echipei satelit a Academicii Clinceni. „Militarii” s-au impus cu 8-0.

În ziua în care se împlinesc 34 de ani de când Steaua a cucerit Supercupa Europei, CSA a reușit cea mai clară victorie a iernii, 8-0 cu Academica Clinceni II. „Militarii” nu au avut milă de echipa satelit a Academicii, iar Florin Răsdan a oferit un adevărat recital.

Florin Răsdan, 5 goluri pentru CSA Steaua

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a marcat 5 goluri. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele și Dragoș Nicolae, cu două reușite, și Ovidiu Morariu. În mod surprinzător, primul gol al „roș-albaștrilor” a venit abia în minutul 45. Acesta poartă semnătura lui Dragoș Nicolae. La doar un minut distanță a venit și golul 2, reușit de Morariu cu un șut de la mare distanță. 

În partea a doua, „militarii” s-au dezlănțuit. Răsdan a marcat în minutele 56, 69, 76, 78 și 84, iar Dragoș Nicolae a marcat al doilea său gol în minutul 73.

  • Echipa de start CSA Steaua: Bălbărău, Morariu, Bactăr, Călințaru, Neacșu, Mihăescu, Enceanu, Nițu, Răsdan, Mihalache, Dr. Nicolae 
    Rezerve: H. Iancu, Beța, Walace, A. Ilie, Băjenaru, Chipirliu, Huiban, Pacionel, Nsiah

VIDEO. Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

>

Citește mai multe știri din ligile inferioare:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.