Campionate

Investiție majoră la echipa lui Șumudică: „Imediat au cumpărat ce le-am cerut!”

Marius Șumudică, 49 de ani, a dezvăluit că Rizespor, echipa pe care o antrenează, a investit 50.000 de euro în echipamente pentru pregătirea fizică.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 februarie 2021

Marius Șumudică, 49 de ani, a dezvăluit că Rizespor, echipa pe care o antrenează, a investit recent 50.000 de euro în echipamente pentru pregătirea fizică.

„Sunt la un club profesionist, numai azi preparatorul meu fizic le-a cerut celor de aici să modernizeze sala de fitness. Au investit 50.000 de euro imediat! Au cumpărat aparate noi, tot ce trebuia. 

Nu sunt probleme cu banii, au fost ceva întârzieri cauzate de o neînțelegere între cluburi și deținătorul drepturilor TV, care voia o micșoare a contractului. S-a rezolvat, echipele au acceptat, iar totul e ok acum”, a declarat Șumudică în emisiunea „Digi Sport Special”.

Rizespor, la retrogradare

Rizespor e mai rău de când a venit Șumudică. Înainte, era pe locul 13. Acum este pe 15, fără victorie cu Șumi pe margine: trei înfrângeri și două remize, ultima pe terenul lui Ankaragucu (1-1), „lanterna" Super Lig în acel moment. Rize (golaveraj 3-7 cu noul tehnician) mai are doar trei puncte deasupra zonei retrogradării.

Marius Șumudică: „În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.