Liga 1

Ce planuri are Victor Pițurcă: „90% nu voi mai antrena acolo”

Ce planuri are Victor Pițurcă: „90% nu voi mai antrena acolo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 februarie 2021

Victor Pițurcă, 64 de ani, spune că nu dorește să mai antreneze în România. Ultima dată la Craiova, în sezonul 2019-2020, tehnicianul spune că a refuzat mai multe oferte care nu se ridicau la standardele sale.

„Este destul de dificil, eu nu am acceptat și nu o să accept echipe mici, de afară. Am avut oferte, dar le-am refuzat. În țară, 90% nu voi mai antrena. Asta este sigur.

Va fi mai dificil fiindcă nu prea mai antrenez de mult, iar echipele care se bat pentru titlu, pentru trofee, își doresc alt tip de antrenor, probabil”, a declarat Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

„Piţurcă ajută din umbră Steaua, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie.

Eu cred că dreptatea este de partea CSA Steaua. Din informaţiile pe care le am de la Talpan, aşa este. Am văzut o schimbare şi la Ilie Dumitrescu şi la Balint, Belodedici la fel. Recunosc echipa din Liga 3 ca fiind Steaua. Au avut anumite temeri, să fie de partea cealaltă. Situaţia va fi remediată, o să ştim cine are palmaresul şi toate celelate”
Adrian Bumbescu, acum antrenor la Centrul de copii și juniori de la Steaua, la Look Sport Live

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.