Liga 1

Dinamo forțează un ultim transfer: „Este singurul jucător care ne-ar putea ajuta acum”

Dinamo insistă pentru transferul atacantului portughez Yazalde Gomes Pinto (32 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 February 2021

Dinamo insistă pentru transferul atacantului portughez Yazalde Gomes Pinto (32 de ani). 

Dinamo a rămas fără soluții în atac și caută soluții de avarie. Adam Nemec, vârful care a dus greul în acest sezon, este accidentat, iar Magaye Gueye nu l-a putut suplini. Conducerea „câinilor” încearcă o mutare de urgență, aducerea portughezului Yazalde. 

Dinamo forțează aducerea lui Yazalde

„Avem probleme în atac. Este un post deficitar pentru noi și referitor la transferuri doar Yazalde ar putea să vină. Cunoaște bine campionatul României, este pregătit din punct de vedere fizic, sper că putem să ajungem la un numitor comun. 

Nu putem transfera jucători care au nevoie de timp de adaptare, de pregătire, pentru că avem nevoie acum de soluții. Mi-aș dori să îl putem lua, este singurul jucător care ne-ar putea ajuta acum”, a declarat Marius Niculae, managerul lui Dinamo, conform Fanatik

441 de minutefără gol marcat are Dinamo în acest moment

Yazalde, atacant cu nume în Liga 1

Născut în Portugalia, Yazalde poate juca și pentru naționala statului Guinea-Bissau. Atacantul a mai fost legitimat la echipe precum Braga, Rio Ave, Olhanse, Beira Mar sau Qabala. 

Yazalde, într-un duel cu FCSB

În Liga 1 a jucat pentru Astra, între septembrie 2013 și iunie 2014, pentru Gaz Metan, între septembrie 208 și iulie 2019, și pentru Hermanstadt, din iulie 2019 până în octombrie 2020.  Potrivit transfermarkt, Yazalde este liber de contract din 8 februarie, când și-a terminat înțelegerea cu Najran SC.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre Dinamo - Viitorul, primul meci al rundei #25 din Liga 1

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.