Liga 1

EXCLUSIV » Gigi Becali, furios pe FRF: „Gata, nu mai jucăm! Protest!”

Gigi Becali, patronul FCSB, consideră Federația responsabilă pentru blocajul apărut în implementarea arbitrajului video în Liga 1.

Articol de Alexandru Barbu  —  Friday, 26 February 2021

Gigi Becali, patronul FCSB, consideră Federația responsabilă pentru blocajul apărut în implementarea arbitrajului video în Liga 1.

Campionatul românesc pare tot mai departe de VAR, sistem cerut în unanimitate de cluburile din prima divizie. Forurile conducătoare se luptă pe managementul proiectului, iar un final curând al confruntării nu se întrevede.

Gigi Becali, finanțator FCSB: „Nu pot să aduc VAR-ul în România de unul singur”

- Domnule Becali, cum vedeți conflictul dintre LPF și FRF în privința VAR-ului?
- Federația are arbitrii, da? Îți trebuie un minim de inteligență să înțelegi. Ei ce vor, să dăm noi banii și să controleze tot ei arbitrajele? Vor să comande ei pe banii noștri?! Dă-ne, bă, CCA și le facem noi pe toate!

- Poate vor să asigure astfel independența Comisiei Centrale a Arbitrilor.
- Dar ei comandă tot! L-au pus pe Vassaras, poate aduc acum un francez, apoi un american, după un african. Pun pe cine vor ei, fac delegările cum vor ei și nu răspund niciodată.

- V-ați gândit la o soluție?
- Eu ce să fac? Nu pot să aduc VAR-ul în România de unul singur!

- S-a vorbit despre varianta acoperirii costului de către cluburile din L1.
- Da, ar trebui să fim uniți toți conducătorii din Liga 1 și să spunem: «Bă, hai să nu ne mai comanzi tu pe noi! Vrem protest! Nu mai jucăm dacă vreți să ne stăpâniți!». Ei dau banii la cluburile mici, pentru voturi. Asta îi interesează.

De fapt, cei de la FRF întotdeauna au fost stăpâni. Dar parca niciodată chiar așa. Înainte mai vorbeai cu Mircea Sandu. Deși nici nu el era extraordinar, te înțelegeai cu ei. Acum, dacă le spui ceva, te duc la Comisii, te amendează, îți zic să taci din gură ca unui sclav
Gigi Becali, pentru GSP.ro

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FC Botoșani - FCSB

>

Citește mai multe articole despre implementarea VAR în Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.