Liga 1

Gabi Balint, după umilința trăită de Dinamo cu Viitorul: „Echipa e contra a ceea ce fac suporterii” » Dănciulescu: „I-aș schimba pe toți!”

+18 Foto
Dinamo a fost subordonată în prima repriză a disputei cu Viitorul, încheiată 0-3. Gabi Balint (58 de ani) nu a înțeles nimic din jocul elevilor lui Ionel Gane (49 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 February 2021

Dinamo a fost subordonată clar în disputa cu Viitorul, încheiată 0-3. Gabi Balint (58 de ani) nu a înțeles nimic din jocul elevilor lui Ionel Gane (49 de ani).

Gabi Balint crede că eforturile fanilor de a strânge bani pentru licență ar putea fi în zadar, dacă Dinamo continuă să joace ca în prima repriză a disputei cu Viitorul. 

Gabi Balint, după prima repriză din Dinamo - Viitorul

„Viitorul m-a surprins plăcut. A fost bine așezată, agresivă, joacă rapid, face pressing avansat. A jucat fotbal. Dinamo e previzibilă, nu joacă nimic, face și niște gafe enorme în defensivă. Parcă echipa e contra a ceea ce fac suporterii. N-ai ce să aperi la ei”, a declarat Gabi Balint, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Nici Ionel Dănciulescu, fostul atacant al lui Dinamo, nu a avut milă de „câini”: „Dacă mă întrebi pe mine, i-aș schimba pe toți!”.

+18 Foto
FOTO: Cristi Preda

VIDEO. Gură de oxigen pentru Dinamo și cluburile cu datorii! Decizia de ultimă oră anunțată de Răzvan Burleanu

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.