Liga 1

DDB, prima reacție după dezastrul cu Viitorul: „Ne-a bătut una dintre cele mai slabe echipe din campionat!”

+18 Foto
DDB a sunat trezirea după Dinamo - Viitorul 0-5. Suporterii-acționari solicită părerea fanilor dinamoviști în vederea unor soluții pentru redresarea echipei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 February 2021

DDB a sunat trezirea după Dinamo - Viitorul 0-5. Suporterii-acționari solicită părerea fanilor dinamoviști în vederea unor soluții pentru redresarea echipei.

„Avem nevoie de părerea voastră! Fără să fim răutăcioși, Viitorul este una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1 în acest sezon. Cu toate acestea, echipa din Ovidiu face instrucție cu noi. E greu să întâlnim în playout adversari mai abordabili. 

E clar că nu suntem pe drumul cel bun. Avem probleme mari pe plan sportiv și acolo nu mai e treaba suporterilor. Am făcut tot ce a depins de noi. Jucătorii joacă cu frică, fără nicio idee de joc, fără perspectivă. Avem un singur șut pe poartă după foarte mult timp. Parcă nimeni nu e în stare să le transmită curajul de a juca. Teama și crisparea de pe bancă par a fi resimțite și în teren”, a postat PCH pe Facebook.

Jerry Gane, pe făraș la Dinamo

DDB nu a așteptat fluierul final al partidei din Ștefan cel Mare. A inițiat un sondaj intern, prin care să decidă pașii următori la echipă. Cea mai votată opțiune a fost înlocuirea lui Ionel Gane: „Avem nevoie de un antrenor curajos, care să le redea încrederea jucătorilor”. Pe lista neagră este și managerul Mario Nicolae, cel care a contribuit la ultimele achiziții. 

Cele mai severe înfrângeri din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj - Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo - Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua - Dinamo 5-0
  • 6 decembrie 2014, Astra - Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul - Dinamo 5-0

Cadre sugestive din partida Dinamo - Viitorul 0-5

+18 Foto
FOTO: Cristi Preda

VIDEO. Gică Popescu, declarații după Dinamo - Viitorul 0-5

>

Citește și alte știri despre Dinamo - Viitorul 0-5: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.