Liga 1

Chindia - Craiova 1-0. Marinos Ouzounidis a găsit cauzele eșecului și l-a taxat pe Istvan Kovacs: „Nu-mi vine să cred că n-a văzut!”

+23 Foto
Marinos Ouzounidis / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 February 2021

Marinos Ouzounidis, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a suferit prima înfrângere de la venirea în Oltenia. Alb-albaștrii au cedat în deplasare cu Chindia Târgoviște, scor 0-1 (Detalii despre meci, AICI). 

La finalul partidei, tehnicianul Craiovei a analizat cauzele eșecului și s-a plâns de penalty-ul pe care Istvan Kovacs nu l-a acordat oltenilor.

Marinos Ouzounidis: „Nu-mi vine să cred că arbitrul nu a văzut acea fază”

+23 Foto
FOTO: Raed Krishan

„Micile detalii fac diferența în astfel de meciuri. Am avut un penalty clar, nu-mi vine să cred că arbitrul nu a văzut acea fază. După ce adversarii noștri au ratat un penalty, am primit un gol ușor. Jucătorii mei au încercat. Am încercat să marcăm, ne-am deschis și am primit gol pe contraatac. 

Vor reveni jucătorii care ne-au lipsit, dar trebuie să mergem înainte. Trebuie să fim mai calmi, ne pierdem răbdarea dacă nu marcăm. Știu ce probleme avem în momentul acesta”, a declarat Marinos Ouzounidis, la microfonul Look Sport.

Ne-a lipsit golul, asta a făcut diferența. Ei ne-au prins pe un contraatac și au dat gol. Suntem foarte supărați. Am pierdut trei puncte importante. Am pierdut o bătălie, dar nu și războiul. Trebuie să continuăm să ne pregătim bine 
- Paul Papp, fundaș CS Universitatea Craiova

Craiova trebuia să primească penalty în repriza a doua

Cea mai controversată fază a meciului a venit în minutul 56. Andrei Ivan a fost lovit evident în picior de Marco Dulca. Atacantul Craiovei era cu spatele la poartă și încerca să intre în posesia balonului. „Centralul” Istvan Kovacs, excelent plasat, la 3 metri de fază, a lăsat jocul să continue. 

Un fault clar la Ivan, lovire împotriva adversarului, una care îi provoacă o cădere. Dulca îl lovește în picior. Intervine altă situație. Mâna stângă a lui Ivan e atinsă de minge. Aici e o situație nouă în regulament. Se specifică dacă mingea atinge mâna, chiar dacă e lipită de corp, dar se întâmplă înainte de înscrierea unui gol, atunci se sancționează henț. 

Rămâne să judecăm dacă este o situație evidentă de gol. Din punctul meu de vedere, cum văd această aglomerație de jucători, nu cred că e situație evidentă. Cred că Istvan Kovacs trebuia să dicteze penalty!
- Constantin Zotta, expert TV Telekom Sport în arbitraj

Craiova va avea șansa revanșei marți, tot la Buzău, în sferturile de finală ale Cupei României, de la ora 20:30.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Craiova 1-0

+23 Foto
FOTO: Raed Krishan

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.