Campionate

Cristiano Ronaldo, taxat de un fost mare fotbalist: „Transferul lui la Juventus, un eșec!” + „Nu se potrivește cu Pirlo”

Antonio Cassano (38 de ani), fost mare fotbalist italian, consideră transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Juventus un eșec.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 februarie 2021

Antonio Cassano (38 de ani), fost mare fotbalist italian, consideră transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Juventus un eșec. 

„Juventus l-a transferat pe Ronaldo ca să câştige Liga Campionilor, însă de când a venit el a fost mai rău. Oricum, campionatul îl luau și fără Cristiano. 

Pentru mine, Ronaldo a eșuat până acum la Juve. Și o să-mi mențin părerea până când va câștiga Champions League.

În 120 de ani de istorie, pe Juventus a interesat-o doar să câștige. Sarri și Pirlo au încercat însă ceva mai mult, să îmbunătățească jocul echipei, să schimbe lucrurile. Va continua să înscrie, sigur, pentru că poate marca oricum. Cristiano atacă din partea stângă, își pune mingea pe piciorul drept și rupe poarta. Dar Pirlo vrea să construiască un anume joc, să creeze o presiune constantă, să joace între linii, iar Cristiano participă prea puțin la acest joc. Nu cred că Ronaldo se potrivește stilului pe care Andrea dorește să-l implementeze, iar dacă nici anul ăsta nu ia Liga Campionilor e clar că transferul ăsta a fost un eșec”, a declarat Cassano, citat de Marca.

91 de goluriși 21 de assisturi a bifat Cristiano la Juventus, în 118 meciuri oficiale

4 trofeea câștigat Ronaldo cu Juventus: două titluri și două Supercupe

Antonio Cassano

  • a jucat la 7 cluburi de-a lungul carierei: Bari, AS Roma, Real Madrid, Sampdoria, Milan, Inter și Parma; 
  • are 39 de selecții în naționala Italiei și 10 goluri; 
  • a reușit 141 de goluri și 109 pase decisive în 514 meciuri oficiale pentru echipele de club;
  • în palmares are 4 trofee: două Supercupe ale Italiei (câte una cu AS Roma și AC Milan), titlul în La Liga (Real) și în Serie A (Milan).

Rezumat VIDEO » Hellas Verona 1-1 Juventus | Golul lui Ronaldo nu a fost de-ajuns „Bătrânei Doamne” 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.