Stranieri

Spezia - Parma 2-2 » Ce îi reproșează presa din Italia lui Valentin Mihăilă după al doilea meci ca titular în Serie A+ Man, intrat prea târziu

Valentin Mihăilă surprins în acțiune la meciul Spezia-Parma 2-2 foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 28 februarie 2021

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma pentru al doilea meci la rând. Românul s-a remarcat iar, dar își arată limitele. „A fost puțin incisiv”, a scris Gazzetta dello Sport (nota 6). Mihăilă I-a predat ștafeta lui Dennis Man pe final.

Este un déjà vu la Parma, atât în privința folosirii celor doi români, cât și a incapacității echipei de a păstra un avantaj. 

Sâmbătă, cu Spezia (2-2), s-a repetat scenariul horror împotriva lui Udinese, „cruciații” risipind din nou două puncte, după ce au condus cu 2-0 la pauză. A treia etapă la rând când sunt întorși de adversari! 

Mihăilă, din nou titular. Man, doar pe final

Valentin Mihăilă a apărut în echipa de start, iar Dennis Man a intrat spre final, acum făcând ștafetă. Fostul oltean a prins tot 79 de minute, ca-n jocul anterior.

Valentin Mihăilă, lăudat în Italia: „A luminat jocul”

Mihăilă n-a mai avut realizările cu Udinese, însă a fost activ, ceea ce i se reproșează fiind că nu e eficient în fața porții. „I-a pus des în dificultate pe Vignati și Ismajli, dar s-a dovedit puțin incisiv”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, notându-l cu 6. 

Agenția ParmaLive i-a dat 6,5 și a punctat că „A luminat mult jocul oaspeților, mai ales în repriza secundă, când a fost unicul care a atacat și a depășit adversarul direct. A avut câteva ocazii, dar sângele rece în fața porții nu e cea mai bună calitate a sa. Totuși a rămas singurul după pauză ce a încercat s-o pună în dificultate pe Spezia”.

Dennis Man, intrat prea târziu

Mihăilă a fost schimbat cu Man, care „și-a etalat tehnica, însă a intrat poate prea târziu pe teren”, a scris Tuttomercatoweb. Dennis a centrat în final în careu la faza în care Parma putea învinge. 

Fuleul lui Mihăilă va deveni extrem de util pentru Parma. Îi lipsește doar calitatea de a fi decisiv în ultimii metri, cu gol sau pasă decisivă, dar arată că are stofă de mare jucător.
- Tuttomercatoweb, agenție italiană

319 minutea bifat Mihăilă în Serie A în opt meciuri la Parma, cu un assist și un penalty obținut. A marcat un gol în Cupa Italiei. Man are 91 de minute din cinci prezențe, fără realizări

Întâmplare amuzantă cu Valentin Mihăilă: „Nu am crezut. L-am sunat imediat pe taică-su”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.