Liga 1

Cum a ratat Dinamo transferul unui dublu câștigător de Europa League: „Și-a dat seama imediat”

+19 Foto
Diego Capel de la FC Sevilla (stânga) sărbătorește alături de Lolo, pe Camp Nou, câștigarea Cupei Regelui în fața lui Atletico Madrid, în 2010, scor 2-0. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 februarie 2021

Diego Capel, 33 de ani, nu renunță la fotbal, deși ultimul meci oficial l-a bifat în 8 martie 2020, în tricoul maltezilor de la Birkirkara, 2-0 contra celor de la Gzira United. Dinamo l-a dorit toamna trecută. 

Capel, liber de contract din vara trecută, era gata să semneze în această lună cu o echipă din Croația. Mutarea nu s-a oficializat din cauza faptului că extrema a fost depistată cu COVID-19.

„Capel a fost inspirat să nu meargă la Dinamo”

Publicația AS a dezvăluit informația, jurnaliștii spanioli amintind și de oferta pe care ibericul a avut-o în toamna lui 2020 de la Dinamo.

„Capel a fost la un pas și de Dinamo, echipă antrenată atunci de Contra. Proiectul spaniol l-a sedus, acolo mai erau și alți spanioli: Borja Valle, Isma Lopez, Tomas Mejias, Camara, Rene, Garcia. Doar că, la venirea în România, Capel și-a dat seama imediat de instabilitatea financiară a clubului și nu a dorit să accepte oferta. Ulterior, alegerea lui Capel s-a dovedit a fi inspirată, întrucât Dinamo a fost afectată grav de promisiunile nerespectate ale conducătorilor spanioli”, notează AS.

Cele mai tari imagini din cariera lui Diego Capel

Diego Capel, un nume în fotbalul european

2 trofee Europa Leaguea câștigat Capel de-a lungul carierei, ambele cu Sevilla (2006, 2007); în total, a obținut 8 trofee

16 meciuria bifat Capel în Champions League (un assist), 31 de partide în Europa League (două goluri, două pase decisive)

127 de partidea strâns în La Liga, reușind 6 goluri și 12 assist-uri

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.