Liga 1

VIDEO Ce o fi văzut Bîrsan?! Penalty scandalos în Hermannstadt - Sepsi!

Sepsi Sf. Gheorghe a beneficiat de un penalty ciudat în minutul 63 al deplasării cu Hermannstadt, la scorul de 1-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 februarie 2021

Sepsi Sf. Gheorghe a beneficiat de un penalty inventat dictat de arbitrul Marcel Bîrsan în minutul 63 al deplasării cu Hermannstadt, la scorul de 1-1. Oaspeții au profitat și au marcat golul doi, cel al victoriei. 

În minutul 63, la un corner executat din banda stângă, Safranko a deviat mingea spre colțul lung, unde Anass Achahbar de la Sepasi se afla într-un duel direct cu Raul Opruț. Mijlocașul covăsnenilor a avut prim-planul, dar a reluat imprecis cu capul. Apărătorul gazdelor nu a comis nicio infracțiune evidentă, contactul dintre cei doi fiind la nivelul umerilor, în lupta pentru balon. Totuși,„centralul” Marcel Bîrsan nu a ezitat și a dictat penalty, în ciuda nedumeririi fotbaliștilor de la Hermannstadt (foto).

Momentul penalty-ului FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Gabriel Vașvari, specialistul lui Sepsi în executarea loviturilor de pedeapsă, a transformat fără probleme și a stabilit rezultatul final, 2-1. 

Raul Opruț: „Ne rupem picioarele, iar domnul Bîrsan dă penalty”

Raul Opruț, fotbalistul care a fost sancționat cu fault la penalty-ul lui Sepsi, a oferit propria descriere a fazei: 

Nu vreau să comentez, dar vine domnul Bîrsan și dă penalty. Ne rupem picioarele pe terenurile astea, muncim, și dânsul dă penalty. Nu vreau eu să comentez, o să o facă domnul Crăciunescu. A fost umăr la umăr, am sărit la cap amândoi, el a căzut. A luat-o înainte și a dat el cu capul, apoi s-a aruncat. Oricum țipa spre domnul arbitru înainte de fază, să se uite la el, apoi s-a aruncat.
- Raul Opruț, fundaș Hermannstadt, la Telekom Sport

Marcel Bîrsan, printre cei mai controversați arbitri din Liga 1

Într-un sondaj lansat pe GSP.ro, în care au votat peste 36.000 de fani, Marcel Bîrsan ocupă locul 4 la întrebarea „Cine ți se pare cel mai controversat arbitru din Liga 1?”. Doar Istvan Kovacs, Ovidiu Hațegan și Radu Petrescu l-au devansat.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.