Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Valeriu Iftime și-a distrus propriul fotbalist, după eșecul cu FCSB: „Face multă figurație! Nu mai e al meu”

+35 Foto
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a recunoscut superioritatea fotbaliștilor de la FCSB, în eșecul 0-2 de astăzi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 28 February 2021

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a recunoscut superioritatea fotbaliștilor de la FCSB, în eșecul 0-2 de astăzi, și l-a atacat direct pe atacantul Hamidou Keyta (26 de ani). 

„Da, supărat, dar am sentimentul că nu puteam mai mult. Pe fotbal ne-au bătut, nu am fost în cea mai bună formă. Fără Ongenda la mijloc a fost greu. E greu să câștigi cu FCSB. Moruțan a făcut două goluri, bravo lor! E greu să joci fotbal cu ei, sunt fotbaliști. Am dat două goluri frumoase, noi am avut o singură ocazie de poartă. Nu am ce să fac”, a declarat Valeriu Iftime, într-o intervenție telefonică la GSP Live. 

Valeriu Iftime, supărat pe Hamidou Keyta

„De Keyta sunt dezamăgit de vreo 3 etape. Face multă figurație de vreo 3 etape. Nu mai e jucătorul meu din vară și se protejează, nu știu ce face. Nu mai e fotbalistul bun, golgeterul meu. Sper să înțeleagă. Nu știu ce echipă o să îl ia așa. Din păcate, atât am putut. Îmi pare foarte, foarte rău. Asta e viața, nu e un sfârșit de lume”, a spus Iftime.

VIDEO. Valeriu Iftime, intervenție la GSP Live, imediat după Botoșani - FCSB

>

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - FCSB 

Citește și alte știri despre FC Botoșani - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.