Liga 1

Gigi Becali, ironic în direct: „A fost aranjament cu Iftime. I-am dat 50.000 de euro lui Șeroni”

+35 Foto
Gigi Becali a continuat războiul cu FRF, privind introducerea sistemului VAR, apoi a trecut la ironii, în legătură cu meciul câștigat de FCSB la Botoșani, scor 2-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 februarie 2021

Gigi Becali a acuzat arbitraje la comandă împotriva echipei sale, din cauza războiului cu FRF, apoi a trecut la ironii, în legătură cu meciul câștigat de FCSB la Botoșani, scor 2-0. 

„Am avut și astăzi două faze greșite. Una, când a dat Hațegan fault în atac, la mișto, smecherește. Am avut 11 metri acolo. Încearcă ei șmecherii, dar degeaba. Dacă vrea Domnul, tot dăm noi gol. Eu așa cred, că e dată o direcție, din discuții, așa cred. Avem proces cu FRF. Dacă 3 meciuri la rând nu primești 11 metri, dar primești contra, ce să mai vorbești?

Dau și 150.000 de euro, doar ca să implementăm VAR-ul. Care e problema? Oricât trebuie, dăm, i-am dat mandat lui Argăseală! Dacă e VAR, nu își mai permite Hațegan să facă asta”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Gigi Becali, ironic după Botoșani - FCSB

Gigi Becali a trecut apoi la ironii în privința unui posibil „blat” între FCSB și FC Botoșani. Finanțatorul celor roș-albaștrilor s-a amuzat în direct, spunând că Haruț și Moruțan, foști jucători ai grupării din Moldova, au intermediat „înțelegerea”.

„Am vorbit eu cu Șeroni, că e prieten cu Moruțan, și i-am zis să facă henț. I-am dat 50.000 de euro. Era aranjament, blat. De aia n-a jucat Botoșani nimic. Sunt eu prieten cu Eftime. Nici nu s-a deranjat deloc Croitoru, era aranjată treaba. Pe Haruț l-am pus să facă aranjamentul. Am vorbit, i-am zis lui Haruț, dacă dai cu capul, să dai pe sus”, a glumit Becali. 

VIDEO. Valeriu Iftime și-a distrus propriul fotbalist, după eșecul cu FCSB: „Face multă figurație! Nu mai e al meu”

>

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - FCSB 

Citește și alte știri despre FC Botoșani - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.