Campionate

Motivul incredibil pentru care Erling Haaland nu a ajuns la Manchester United!

Erling Haaland // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 martie 2021

Erling Haaland (20 de ani), senzația fotbalului mondial, ar fi putut avea un traseu complet diferit în cariera sa de până acum. Norvegianul de la Borussia Dortmund a fost aproape de Manchester United.

Erling Haaland a început să atragă atenția marilor cluburi ale Europei încă din sezonul 2017/2018, când evolua în Norvegia, țara sa natală. Chiar sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, actualul antrenor al lui United. Haaland și-a ajutat echipa, Molde, să încheie stagiunea pe locul 2, iar la finalul sezonului RB Salzburg și Manchester United erau pe urmele lui.

Cum a ratat Erling Haaland transferul la Manchester United

Potrivit AS, care citează presa din Marea Britanie, motivul pentru care mutarea la Manchester United a picat este... un ceas. Mirror scrie că agentul lui Haaland și Molde au stabilit cu un reprezentant al lui Manchester United să poarte discuții la ora 09:00, pe fusul orar din Norvegia. Reprezentantul „diavolilor roșii” a încurcat orele și a sunat la ora 09:00 în Marea Britanie, adică 10:00 în Norvegia

Discuțiile nu au mai avut astfel loc, ceea ce le-a oferit celor de la RB Salzburg șansa să intre pe fir și să rezolve transferul lui Haaland.

În ianuarie 2019, transferul norvegianului la Salzburg a fost oficializat pentru 8 milioane de euro. Peste un an, norvegianul a plecat la Borussia Dortmund, în schimbul a 20 de milioane de euro, iar acum este cotat de Transfermarkt.com la 110 milioane de euro!

12 goluria înscris Haaland în campionat pentru Molde în sezonul 2017/2018

29 de goluria înscris Haaland pentru RB Salzburg, în doar 27 de meciuri

43 de goluria reușit Haaland la Borussia Dortmund, în 44 de partide. Plus 11 pase decisive!

6 goluriîn 7 meciuri ale Haaland la echipa națională a Norvegiei. A reușit un hat-trick cu România, în victoria cu 4-0 de la Oslo!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.