Stranieri

Hiperbolă sau realitate?! Presa din Scoția șochează: aproape 30 de milioane de euro pentru Ianis Hagi

+7 Foto
Ianis Hagi, Rangers // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 martie 2021

Ianis Hagi (22 de ani) traversează o perioadă bună la Rangers și ar putea fi subiectul unui transfer colosal în vară, potrivit presei din Scoția.

Ianis Hagi și-a recăpătat locul de titular la Rangers, iar prestațiile sale i-ar putea aduce un transfer important în vară. Afectați de pandemia de COVID-19 pe plan financiar, cei de la Rangers vor căuta să vândă un jucător pe bani mulți în vară, potrivit Ibrox Noise. Sursa citată a întocmit o listă cu fotbaliști care ar putea reprezenta subiectul unei mutări pe bani mulți în afara Scoției, iar între numele menționate se regăsește și cel al mijlocașului român.

Ianis Hagi, cotat de Rangers la 29 de milioane de euro!

„Numele lui Ianis Hagi este uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în acest sezon în parcursul lui Rangers. Per total a fost foarte impresionant, iar echipe mari îl urmăresc. Considerăm că Rangers va accepta o ofertă mare în schimbul său, iar cu siguranță Real Madrid și Lazio și l-ar permite. Valoarea sa? În jur de 25 de milioane de lire sterline (n.r. - aproximativ 29 de milioane de euro). Probabilitatea unei astfel de vânzări? 6/10”, au scris scoțienii.

Pe lista jucătorilor în schimbul cărora Rangers ar putea obține bani mulți se mai află Ryan Kent, James Tavernier, Connor Goldson, Borna Barisic, Glen Kamara și Alfredo Morelos.

În ultimul an, presa internațională a scris despre interesul unor echipe mari de a-l transfera pe Ianis Hagi. Printre acestea, Real Madrid și Lazio, formații care și-ar permite să achite suma dorită de Rangers. 

6 goluri și 11 pase decisivea reușit Ianis Hagi în acest sezon, în 35 de apariții

6 milioane de euroeste cota lui Ianis Hagi pe Transfermarkt.com

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

>

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.