Liga 1

Justin Ștefan îl acuză pe Răzvan Burleanu: „FRF nu a fost interesată de VAR” » Ce document publică oficialul LPF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 martie 2021

LPF și FRF continuă disputa de la distanță cu privire la introducerea arbitrajului video în Liga 1.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, susține contul său de Facebook că FRF ar fi putut lua finanțare de la FIFA pentru VAR.

Oficialul LPF spune că Federația Română nu ar fi fost interesată să acceseze fondurile FIFA pentru implementarea Arbitrajului VIDEO și acuză că forul condus de Burleanu a folosit banii în alte proiecte.

„Pentru că îmi place să lucrez doar pe probe, vă atașez dovada faptului că FRF putea accesa de la FIFA bani pentru implementarea VAR încă din 2019.  Cu alte cuvinte, FRF nu a fost interesată de VAR, banii accesați pe programul FIFA Forward fiind folosiți în alte proiecte. Nu știe nimeni, cu excepția lor, despre ce proiecte este vorba și cum au fost alocați banii accesați.

Din aceasta atitudine rezulta ca îmbunatățirea calității arbitrajului românesc nu a fost o prioritate pentru FRF. Despre salariile de la CCA cu o alta ocazie”, a scris Justin Ștefan pe Facebook.

În Comitetul Executiv din 25 februarie, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal a declarat că un astfel de sistem ar costa 550.000 de euro, iar în aceste momente nu există fondurile necesare.

VIDEO Justin Ștefan, despre implementarea VAR în Liga 1: „Discuțiile sunt blocate”

>

 Citește mai multe știri din Liga 1:   

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.