Stranieri

Ladislau Boloni, atacat dur în Grecia: „Panathinaikos s-a întors în paleoliticul fotbalului”

+16 Foto
Ladislau Boloni, antrenor Panathinaikos

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 01 martie 2021

Perioada mai puțin fastă prin care trece Ladislau Boloni (67 de ani) cu Panathinaikos (1-1 duminică în derby cu AEK) i-a adus critici în presa greacă.

„E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Bölöni prin rezultate și cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. Românul s-a declarat nemulțumit de cum s-a primit golul, dar nu a suflat o vorbă că PAO nu a avut o jumătate de ocazie. A transformat atacanții în mijlocași, mijlocașii în fundași, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern - City”, l-a acuzat un editorialist elen.

Ladislau Boloni, perioadă delicată la Panathinaikos

Panathinaikos nu a mai câștigat de trei meciuri. A făcut egal cu AEK Atena (1-1) și a pierdut cu Panetolikos (0-1) în ultimele două meciuri din campionat, iar în Cupă, în manșa tur a sferturilor de finală, a fost învinsă de Giannina, scor 1-2.

„Verzii” ocupă locul 5 în campionatul elen, cu 42 de puncte obținute în 24 de meciuri, 16 sub liderul Olympiakos, care are și un meci în minus.

VIDEO. Ladislau Boloni: „Sper să mă întorc în România, am avut deja două discuții!”

>

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.