Liga 1

EXCLUSIV Mircea Lucescu, director la Dinamo: „Își dăduse acordul” » Planurile concrete prin care Nicolae Badea încearcă să salveze clubul

+18 Foto
Nicolae Badea (72 de ani), fostul investitor al lui Dinamo, a dezvăluit că Mircea Lucescu (75 de ani) își dăduse acordul să revină la formația din Ștefan cel Mare, pe postul de director.

Articol de Costin Ștucan  —  luni, 01 martie 2021

Nicolae Badea (72 de ani), fostul investitor al lui Dinamo, a dezvăluit pentru GSP că Mircea Lucescu (75 de ani) își dăduse acordul să revină la formația din Ștefan cel Mare, pe postul de director. 

Nicolae Badea recunoaște că se implică la Dinamo. Are planuri concrete pentru salvarea clubului. Vrea să organizeze un teledon de proporții, dezvoltat cu operatorii de telefonie Orange - Nicolae Badea este administratorul Orange România - și Vodafone, prin care fanii dinamoviști din toată lumea pot dona bani pentru club pe bază de SMS. 

Planul lui Badea pentru Dinamo: Mircea Lucescu, director

Planurile lui Nicolae Badea nu se opresc aici. Într-un interviu acordat Gazetei, fostul finanțator a dezvăluit și o parte din organigrama pe care o visa la club: „Aveam o discuție cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev și discuția a picat deocamdată”.

VIDEO. Mircea Lucescu despre cum s-au născut marile echipe Steaua și Dinamo din anii '80

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.