Baschet

VIDEO&FOTO „Totuși, câți ani are?!” » Gigantul de 2,36 metri care poate răvăși recordurile în NBA! Imaginile cu el sunt uluitoare

Articol de GSP.RO  —  luni, 01 martie 2021

Abiodun Adegoke, un tânăr jucător de baschet, cu o înălțime de 2,36 metri, din Nigeria, e noua senzație printre fanii acestui sport.

Deși joacă încă pentru o echipă din țara lui natală, Abiodun a început să fie dorit de colegiile din America, care sunt în continuă căutare de sportivi cu potențial.

Mai mult, presa din SUA îl vede deja ca pe un viitor star al NBA. Dacă va ajunge să debuteze în prestigiosul campionat american, atunci Abiodun va spulbera multe recorduri, iar primul e chiar cel legat de dimensiunea sa: este deja cu 5 centimetri mai înalt decât Ghiță Mureșan, sportivul român care deține recordul pentru cel mai înalt baschetbalist din NBA.

Clipurile de la antrenamente postate de Abiodun Adegoke pe Instagram au devenit virale. În ele se vede că este atât de mare încât nici nu e nevoit să sară pentru a arunca la coș. De asemenea, se observă diferența uriasă dintre el și ceilalți jucători.

Singura dilemă este cea legată de vârsta lui reală. Deși se vehiculează că ar avea 17 ani, vârsta lui e încă necunoscută și nu a fost confirmată.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.