Liga 1

Edi Iordănescu trage concluziile după CFR Cluj - FC Argeș 5-0: „Vreau să subliniez un lucru”

Edward Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 martie 2021

Edward Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a analizat jocul reușit de echipa sa în victoria fără drept de apel contra lui FC Argeș, scor 5-0.

Iordănescu junior a vorbit despre schimbarea filosofiei de joc de la CFR Cluj. Actualul antrenor al „feroviarilor” spune că încearcă să implementeze un sistem mult mai ofensiv, în comparație cu perioada lui Dan Petrescu, când echipa era acuzată că practică un fotbal mult prea defensiv. 

Edi Iordănescu: „Încerc să lucrăm mai mult la jocul ofensiv”

„Mă bucură și jocul, dar și maniera în care am câștigat. Am reconstruit un moment foarte bun. Sunt trei jocuri fără gol primit, dar vreau să atrag atenția și asupra acelui meci cu Voluntari (n.r. - 0-0). Dacă am fi înscris devreme atunci, probabil că altul ar fi scorul în acea partidă. 

Azi, echipa a produs foarte multe momente bune, a avut o circulație clară a balonului. Am avut multe ocazii. Am provocat două penalty-uri, am avut și o bară, după care ne-am descătușat. Aveam nevoie de o confirmare a jocului bun făcut la Mediaș (n.r. - 1-0). Am fost criticați după meciuri în care am marcat mai puțin, dar noi jucam și atunci. Echipa are capacitatea să joace un fotbal de calitate. Simt nevoia să subliniez că la echipe precum CFR nimeni nu-ți dă timp. De aceea, în paralel, încerc să lucrăm mult la jocul nostru ofensiv. 

Vreau să înlănțuim momentele bune. Ne așteaptă o deplasare complicată cu UTA și sper să venim cu toate cele trei puncte de acolo”, a spus Edi Iordănescu, la microfonul Look Sport. 

CFR Cluj - FC Argeș 5-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.