Liga 1

Pierdere uriașă pentru CFR Cluj: „Îmi e ciudă că n-am reușit!”

CFR Cluj a învins-o luni seară pe FC Argeș, scor 5-0, însă „feroviarii” au primit și o veste proastă. Avertizat în prelungiri, Andrei Burcă va lipsi la meciul de etapa următoare, cu UTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 March 2021

CFR Cluj a învins-o luni seară pe FC Argeș, scor 5-0, însă „feroviarii” au primit și o veste proastă. Avertizat în prelungiri, Andrei Burcă (27 de ani, fundaș central) va lipsi la meciul de etapa următoare, cu UTA, fiind suspendat pentru cumul de „galbene”.

„Ne bucurăm că am câștigat, într-adevăr, noi fundașii nu am avut foarte mult de muncă. Ei au venit după 11 meciuri fără înfrângere, luaseră 4 goluri în acest an, erau echipa momentului. 

Ne bucurăm că am reușit să ne facem jocul, dar îmi e cel mai ciudă că am luat cartonaș galben! Am încercat să evit când mai mult contactele, dar degeaba. Acum, dacă așa a vrut Dumnezeu… sper să câștige băieții la UTA”, a declarat Burcă la flash-interviu.

  • UTA și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, 6 martie, în etapa #26 din Liga 1. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.

CFR Cluj o egalează pe FCSB

CFR Cluj a stopat seria de invincibilitate a lui FC Argeș, pe care a învins-o de manieră categorică, scor 5-0. „Feroviarii” o egalează din nou pe FCSB în fruntea clasamentului, însă roș-albaștrii păstrează un golaveraj mai bun.

7a fost nota primită de Burcă în GSP, după evoluția din meciul CFR - FC Argeș 5-0

Andrei Burcă a dezvăluit la GSP Live motivele pentru care a refuzat-o pe FCSB

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.