Pariuri sportive

Concordia Chiajna - FC U Craiova: Liderul din Liga 2 debutează în 2021! Ce cotă bună pot aduce oltenii pentru pariori

Articol de Alberto Boțoghină  —  Tuesday, 02 March 2021

Concordia Chiajna - FC U Craiova se joacă azi, de la 17:30, într-o partidă care contează pentru runda a 17-a din Liga a 2-a. Oltenii sunt în continuare pe prima poziție chiar dacă nu au disputat niciun joc oficial în 2021.

FC U Craiova conduce ierarhia din liga secundă cu 30 de puncte, urmată în clasament de ASU Poli Timișoara (28 de puncte) și de Petrolul, Dunărea Călărași și Rapid, toate cu câte 27 de puncte. Oltenii au însă doar 14 meciuri disputate până acum, în timp ce contracandidatele pentru promovare au jucat 15 sau chiar 16 jocuri.

Concordia Chiajna avea așteptări mari de la acest sezon, dar ilfovenii și-au schimbat din mers obiectivul. Ideea unei promovări rapide în Liga 1 a fost înlocuită cu dorința de a evita retrogradarea în Liga a 3-a. Ilfovenii ocupă locul 15, cu 16 puncte, și vor evolua în playout-ul ligii secunde. Chiajna a debutat în 2021 cu o remiză, 0-0 pe terenul celor de la Comuna Recea.

Concordia și FC U Craiova nu s-au întâlnit niciodată într-o partidă oficială, singura confruntare directă înregistrându-se în 2020, într-un joc amical. S-a terminat la egalitate, 1-1.

În acest sezon, Craiova n-a pierdut niciodată în deplasare. Oltenii au bifat trei succese și patru rezultate de egalitate, strângând astfel 13 puncte din cele șapte deplasări. De cealaltă parte, Chiajna are patru victorii și patru înfrângeri pe teren propriu.

PONT: PSF 2 - cotă 1,81 la Superbet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.