International

FIFA, sondaj pe Twitter: „Cine a fost mai bun: Hagi pentru Galatasaray sau Alex pentru Fenerbahçe?” » Unde poți vota

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 02 martie 2021

FIFA a lansat un sondaj pe Twitter între cele două foste staruri ale echipelor din Istanbul. După peste 250.000 de voturi, brazilianul are un mic avans

Provocare pentru fanii turci, și nu numai, lansată de FIFA. Forul mondial a făcut o listă cu cei mai mari decari din Super Lig și a lansat pe contul oficial de Twitter un sondaj interesant. Cine a fost mai influent: Gheorghe Hagi pentruGalatasarayori Alex pentru Fenerbahçe? 

Și cu mai puțin de 8 ore înainte de limita exprimării opțiunilor, situația era extrem de strânsă. Din peste 250.000 de suporteri ce au ales online, "Regele" a strâns 46,7 la sută, în vreme ce brazilianul avea 53,3%.

Avantaj Gică Hagi la trofee, mai bun Alex la goluri

Hagi, 56 de ani, a evoluat între 1996 și 2001 pentru "roș-galbeni", a marcat 73 de goluri în 192 de meciuri și a cucerit zece trofee: patru campionate în Turcia, douş Cupe și două Supercupe, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

Alexandro de Souza, 43 de ani, fostul căpitan al "galben-albaștrilor" și al Selecao, a jucat opt sezoane la Fener (2004-2012), reușind 172 de goluri în 344 de partide, și a câștigat doar cinci trofee: trei titluri, o Cupă și o Supercupă a Turciei.

VIDEO Imagini spectaculoase din cariera lui Gică Hagi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.