Stranieri

Anunț entuziasmant din Italia despre Valentin Mihăilă » Ce se va întâmpla cu jucătorul Parmei

+9 Foto
Valentin Mihăilă (foto dreapta) ar putea începe ca titular meciul Parma - Inter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 martie 2021

Valentin Mihăilă (21 de ani) este anunțat titular la Parma pentru meciul cu Inter.

  • Parma - Inter se joacă joi, 4 martie, de la ora 21:45. Meciul contează pentru etapa 25 din Serie A.

Fără victorie de 16 meciuri, Parmei îi va fi extrem de dificil să întrerupă seria neagră la următorul meci. „Cruciații” primesc vizita liderului Inter, aflat în mare formă. Iar D'Aversa, antrenorul lui Man și Mihăilă, nu se va putea baza pe întregul efectiv.

Valentin Mihăilă, anunțat titular la Parma - Inter

Cei doi români din lot sunt disponibili, dar numai unul din ei pare să aibă șanse de a începe meciul ca titular. Este vorba despre Valentin Mihăilă, care a jucat din primul minut și la precedentele două partide, 2-2 cu Udinese și 2-2 cu Spezia. Gazzetta dello Sport îl anunță titular pe fostul jucător al Craiovei:

„Veste bună pentru Karamoh, care a ieșit accidentat cu Spezia, dar s-ar putea recupera la timp. În infirmerie se află Gervinho, Cornelius și Zirkzee. Mihăilă va fi folosit în atac, iar Pelle va rămâne pe bancă”, a scris cotidianul roz.

În ultimul meci, egalul cu Spezia (2-2), Mihăilă a fost activ, dar i s-a reproșat în Italia că nu este eficient în fața porții. „I-a pus des în dificultate pe Vignati și Ismajli, dar s-a dovedit puțin incisiv”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, notându-l cu 6.

409 minutea adunat Valentin Mihăilă la Parma, în 9 meciuri. A marcat o dată, cu Lazio, în Cupă. Dennis Man are 91 de minute în tricoul „cruciaților”, adunate din 5 partide

VIDEO. Povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

>

Mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.