Campionate

Radu Banciu l-a desființat pe Dan Petrescu: „Catastrofal! S-a dus ca un cerșetor la Kayseri, odios!”

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul român care s-a despărțit recent de Kayserispor (Turcia)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 March 2021

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul român care s-a despărțit recent de Kayserispor (Turcia).

Banciu consideră că formația turcă l-a demis pe „Bursuc”. La revenirea în România, Petrescu a declarat că o problemă personală a dus la ruptură.

Radu Banciu, despre Dan Petrescu la Kayserispor: „Catastrofal!”

„Eu sunt unul care a intuit exact traseul lui. Am spus că nu va fi dat afară după un meci sau două. Am zis că va sta un pic. E un antrenor meticulos. Chiar dacă are o particularitate arhaică, fiind un profesor din anii '50, e totuși rigid, iar această rigiditate te poate salva când te duci într-un campionat din fundul lumii. 

De asemenea, am intuit că va fi dat afară până la urmă, pentru că nu este un tip creativ, valoros. Dacă aș fi jucat la pariuri, prindeam o cotă imensă. Este catastrofal pentru imaginea lui! Și Dan Petrescu își cunoaște valoarea. Un antrenor care se duce în Turcia s-o preia în timpul unui sezon, ca un cerșetor, pe Kayseri - o echipă care nu există în fotbalul mondial - fără să cunoști formația respectivă... spune despre tine foarte multe!

Degeaba tu te consideri extraordinar în România, unde nu stai de vorbă cu lumea. Un antrenor serios nu poate prelua o astfel de echipă precum Kayseri. E absolut odios!”, a afirmat Radu Banciu în emisiunea „Notele lui Banciu” de la Look Sport.

Dan Petrescu la Kayserispor

  • 8 meciuri
  • 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri 
  • Golaveraj 6-9 
  • 1.13 puncte/meci

45 de zilea durat mandatul lui Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu s-a întors în țară. Declarații despre experiența din Turcia + relația cu atacantul său preferat, Denis Alibec

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.