Liga 1

Veste uriașă pentru Dinamo, din partea AFAN: „Va lua licența! Asta e singura datorie mai mare pe care o au”

Dinamo e tot mai aproape de îndeplinirea unui obiectiv important, obținerea licenței pentru sezonul următor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 martie 2021

Dinamo e tot mai aproape de îndeplinirea unui obiectiv important, obținerea licenței pentru sezonul următor. 

Problemele lui Dinamo par mai mari pe plan sportiv în acest moment. Eforturile fanilor din DDB dau roade, iar datoriile clubului se reduc cu fiecare zi care trece. Dintr-o datorie inițială estimată la aproximativ 800.000 de euro, ar fi rămas de achitat doar sume minore, cu excepția restanțelor către Cosmin Contra și Jaxi Reyes, susține președintele AFAN. Cei doi vor să recupereze 90.000 de euro. 

Dinamo, aproape de obținerea licenței

„Dinamo a scăpat de foarte multe dintre datorii. Chiar stau bine, sunt convins că va lua licența. Singura datorie mai mare pe care o mai au de rezolvat cei de acolo este cea către Contra și Reyes. Undeva până în 100.000 de euro. Ba chiar au plătit și salarii către jucători, aș spune că sunt aproape la zi din punctul ăsta de vedere”, a declarat Emilian Hulubei, președinte AFAN, conform Fanatik.

Perioada de grație, prelungită de FRF

Cluburile din primele două ligi au primit o gură de oxigen. Comitetul Executiv a decis prelungirea perioadei în care datoriile pot fi achitate, astfel încât să nu fie influențat procesul de licențiere. Dinamo este una dintre formațiile care ar putea beneficia de această hotărâre. 

VIDEO. Constantin Anghelache l-a îndepărtat de la Dinamo, acum îl vede înapoi pe bancă: „Mă tem că Mulțescu poate fi o soluție”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.