Stranieri

Parma - Inter 1-2. VIDEO + FOTO Man și Mihăilă, câte 45 de minute pe teren în eșecul cu liderul Inter! Situație dramatică în clasament

+16 Foto
Parma, formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, a fost învinsă de liderul Inter Milano, scor 1-2, și se afundă tot mai tare în subsolul clasamentului din Serie A.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 martie 2021

Parma, formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, a fost învinsă de liderul Inter Milano, scor 1-2, și se afundă tot mai tare în subsolul clasamentului din Serie A. 

Dennis Man a fost titular în premieră la Parma și a ieșit în evidență în câteva situații. Prima dată, în minutul 9, când a cerut lovitură de la 11 metri, după un contact cu Barella. În minutul 28, fotbalistul adus de la FCSB s-a ciocnit violent cu Baston și a avut nevoie de intervenția echipei medicale. Contactul a lăsat urme. Man a resimțit amețeli în două rânduri, dar a fost ținut pe teren până la pauză, când în locul său a intrat Valentin Mihăilă.

Man și Mihăilă, pe teren în eșecul cu Inter

Inter a ieșit și mai decisă de la cabine, iar Alexis Sanchez a profitat de o neînțelegere în defensiva gazdelor, în minutul 54. Chilianul a șutat din cădere, Sepe a blocat inițial lovitura, dar mingea a depășit linia porții cu câțiva milimetri. Tot Sanchez a punctat și pentru 2-0, în minutul 61, la finalul unui contraatac purtat de Romelu Lukaku. Hernani a aprins finalul de meci cu golul din minutul 71, o execuție frumoasă, din prima de la 10 metri de poarta lui Handanovic.

Parma ajunge la 17 meciuri consecutive fără victorie și rămâne penultima în Serie A, cu 15 puncte. Cagliari, prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării, are un avans de 6 lungimi. Inter defilează în drumul spre primul titlu, după cel din sezonul 2009/2010. Are 6 puncte avans față de rivala AC Milan.

Clasament Serie A:

Parma - Inter 1-2

Parma - Inter, echipe de start

Parma: Sepe - Osorio, Bani, Valenti, Gagliolo - Hernani, Brugman, Kurtic - Man, Kucka, Karamoh
Rezerve: Colombi, Iacoponi, Pezzella, Grassi, Pelle, Cyprien, Sohm, Bruno Alves, Mihăilă, Brunetta, Busi, Inglese
Antrenor: Roberto D'Aversa 

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic - Lukaku, Sanchez
Rezerve: I. Radu - DAmbrosio, Darmian, Gagliardini, Kolarov, L. Martinez, Pinamonti, Ranocchia, Sensi, Vecino, Vidal, Young
Arbitru: Antonio Conte

Stadion: Ennio Tardini, Parma 
Arbitru: Fabrizio Pasqua

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.