Liga 1

Candidat surpriză la alegerile FRF! Omul care s-a contrat cu Burleanu anunță: „Nu mai are susținerea de acum trei ani! Fotbalul merge tot mai în jos”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 martie 2021

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, ia în calcul să candideze la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal.

După ce s-a contract în ultimele zile cu Răzvan Burleanu, pe tema introducerii arbitrajului video în Liga 1, Justin Ștefan se declară nemulțumit de cum este condusă Federația și spune că se gândește să candideze la alegerile din 2022.

„În 2022 vom avea alegeri la FRF. Mă gândesc tot mai serios să particip la alegeri, la anul. Fotbalul românesc merge tot mai jos. Răzvan Burleanu nu mai are susținerea de acum trei ani. Vă asigur că nicio securitate şi nimic din politică nu stă să se ocupe de cine e președinte FRF. Astea sunt prostii ca să sperie oamenii.

Discut şi cu cei din zona fotbalului feminin, care s-au săturat. Fac o analiză şi în perioada următoare voi veni cu detalii.

Nici eu și nici Răzvan Burleanu nu am jucat fotbal. Dar aici e vorba de management. M-am uitat în ultimii ani, iar actorii fotbalului au fost undeva în spate. Aceste dispute ne aduc pe noi în faţă. Fotbalul este despre sportivi”, a spus Justin Ștefan la Look Sport+.

Răzvan Burleanu este la al doilea mandat ca președinte al FRF, după victoriile din 2014, când i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchain, și 2018, când s-a impus în fața lui Ionuț Lupescu.

VIDEO Justin Ștefan, speriat de declarațiile lui Burleanu: „Să nu cumva să ajungem să facem asta”

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.