Handbal

Adi Vasile şi-a prelungit contractul la CSM Bucureşti pentru doi ani!

Articol de Marian Ursescu  —  vineri, 05 martie 2021

Exact înaintea dublei cu SCM Rm. Vâlcea, din optimile Ligii Campionilor, CSM a anunţat că i-a prelungit angajamentul selecționerului naționalei României

Numit antrenor principal la CSM București în octombrie 2019, Adrian Vasile este cel mai longeviv antrenor pe banca "tigroaicelor". Niciun alt tehnician în afara lui Adi Vasile nu a stat doi ani legați la CSM! În trecut, CSM a primit supranumele de "devoratoarea de antrenori" pentru că nimeni nu rezista mai mult de maximum un sezon.

De altfel, din 2014 încoace, de când CSM a pornit la drum cu noul proiect, pe banca CSM-ului s-au perindat 12 antrenori. Cea mai lungă perioadă, un an și jumătate, a rezistat până acum Mette Klit, daneza pregătind CSM din februarie 2014 până în septembrie 2015. Au fost și mandate de trei-patru luni, cazul lui Per Johansson, în două rânduri, sau Magnus Johansson.

Adi Vasile e la CSM București de 7 ani, dar între 2014 și 2019 a fost antrenor secund. El a semnat un contract valabil pe doi ani și va avea drept obiectiv, în fiecare sezon, câștigarea campionatului, dar și calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.