Liga 1

Leo Grozavu a luat foc: „N-am mai văzut așa ceva la Sepsi! Mi-e rușine!”

+23 Foto
Leo Grozavu, 53 de ani, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de supărat la flash-interviu, după eșecul contra Chindiei, scor 0-1 pe teren propriu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 martie 2021

Leo Grozavu, 53 de ani, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de supărat la flash-interviu, după eșecul contra Chindiei, scor 0-1 pe teren propriu.

Leo Grozavu, după Sepsi - Chindia 0-1: „Mi-e rușine!”

„E o lipsă de atitudine! N-am mai văzut așa o prestație de când sunt la Sepsi! Mi-e rușine! Mă consider principalul vinovat. Ăsta e fotbalul, totuși. Sperăm că vom învăța din această partidă. 

Am fost departe de tot ceea ce-mi doresc eu de la echipă. Haos mult! Ne așteaptă încă 4 etape de foc. Suntem la cald acum, nu vreau să vorbesc despre șansele noastre la play-off. 

Nu sunt foarte multe de spus. Adversarul nu a făcut un joc fantastic, s-a apărat doar foarte bine. Mingea a sărit prost pe acest teren, ne-a deranjat. Chindia a profitat de unica nesincronizare a noastră și așa s-a scris istoria meciului”, a declarat Grozavu la Look Sport+.

„E o victorie muncită, nu ştiu dacă e meritată sau nu. Cert e că n-a fost un joc spectaculos. Am ştiut să speculăm în anumite zone, unde am considerat că adversarul are probleme. Vrem să obținem un rezultat pozitiv și meciul următor, cu Astra” 
 - Emil Săndoi, antrenor Chindia

+23 Foto
FOTO: facebook.com/osksepsi

FOTO: facebook.com/osksepsi și facebook.com/chindiaoficial

Chindia, prima victorie all-time cu Sepsi

A fost a 8-a confruntare directă între Sepsi și Chindia. Până azi, covăsnenii nu cedaseră niciodată în fața târgoviștenilor. 7 meciuri, 4 înfrângeri, 3 remize, golaveraj 5-11.

Clasament Liga 1: Sepsi, aproape sigură de play-off. Chindia e pe 7

Claudiu Petrila: „Nu mi-e rușine să recunosc că primeam haine și ghete, nu aveam”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.