Liga 1

FOTO Hai cu VAR-ul! Ce (NU) a văzut arbitrul?! Încă o greșeală imensă, rezultat viciat!

+5 Foto
În minutul 82 al meciului dintre Viitorul și Academica Clinceni, la scorul de 1-0 pentru gazde, ilfovenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty / Capturi Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 martie 2021

În minutul 82 al meciului dintre Viitorul și Academica Clinceni, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, ilfovenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty.

Chunchukov i-a luat fața lui Cojocaru în momentul în care portarul lui Rednic a încercat - fără succes - să respingă o minge aflată în aer. 

Bulgarul a fost pur și simplu doborât de intervenția neglijentă a lui Cojocaru! Inexplicabil, „centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să continue. O greșeală care s-ar fi corectat, cel mai probabil, cu ajutorul VAR-ului, tehnologie de care Liga 1 nu se va bucura însă prea curând.

+5 Foto
FOTO Captură TV Digi Sport

Greșeala mare de arbitraj a influențat finalul de meci, întrucât Viitorul a egalat în prelungiri, grație golului marcat de Tsoumou.

Varianta optimistă: VAR peste 6 luni

Dacă FRF va accepta să plătească pregătirea arbitrilor, Liga 1 ar avea VAR, în cel mai bun caz, peste 6 luni, după cum spune președintele Ligii, Gino Iorgulescu: „Școlarizarea arbitrilor durează cel puțin 6 luni. Dacă deblocăm situația, peste 6 luni - poate 8 - abia atunci vom putea avea VAR”.

Clasament Liga 1: Viitorul, tot mai departe de play-off

Eric, totul despre relația cu Hagi și plecarea de la Viitorul: „I-am arătat soției, nu credeam că vorbește așa despre mine”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.