Liga 1

Tensiuni interne la Dinamo! Anchetă în vestiar: „Ne-a turnat Mario!”

Mario Nicolae

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 06 martie 2021

Doi jucători al lui Dinamo, Mihaiu și Crețu, au pus la cale o farsă morbidă pentru un coleg, Nepomuceno. Artizanii glumei proaste și colegii lor cred că povestea a apărut în media din cauza managerului Mario Nicolae, omul care l-a adus pe atacantul din Curacao.

Andreas Mihaiu și Geani Crețu au dispărut temporar din echipa lui Dinamo din cauza unei farse pe care i-au creat-o unui coleg, Gevaro Nepomuceno. Farsa a fost una îngrozitoare, tinerii dinamoviști au lipit o cruce pe o ușă și au scris „RIP” (Rest in peace), „Odihnește-te în pace!”.

Gluma a ajuns în media și jucătorii cred că au fost „turnați" de către directorul sportiv Marius Nicolae. Acesta, fost translator la FC Argeș, fost director sportiv la Petrolul, a devenit oficial al lui Dinamo la recomandarea lui Ionel Gane, pe baza prieteniei Nicolae-Contra-Gane. Acum el hotărăște care sunt fotbaliștii pe care ar trebui să-i recruteze Dinamo, de la Nepomuceno la Morsay.

 De altfel, fotbaliștii suspectează că Nicolae i-ar fi „turnat" în presă și către membrii cotizanți ai asociației „Doar Dinamo București" chiar din cauza faptului că el îl adusese la Dinamo pe Nepomuceno, cu care lucrase și la Ploiești.

Pe vremea când lucra la Ploiești, Mario Niculae a ieșit în evidență atunci când a încasat o primă de 40.000 de euro pentru câștigarea Cupei României, o sumă mai mare decât era un salariu anual la Petrolul. 

7 meciuria adunat Nepomuceno la Dinamo, în care nu a marcat niciun gol. El a ajuns la "câini" de la Halifax, o formație din liga a cincea engleză, în care înregistrase 13 partide și un gol

VIDEO Dinamo, duel tare în Liga 1! Totul despre meciul cu FC Voluntar

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.