Handbal

Pera nu mai crede în calificare: „E o diferență prea mare! Aici s-a pierdut meciul”

+55 Foto
Florentin Pera, tehnicianul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, a apărut resemnat la interviul de la finalul înfrângerii cu CSM București, 24-33, din manșa tur a „optimilor” Ligii Campionilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 martie 2021

Florentin Pera, tehnicianul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, a apărut resemnat la interviul de la finalul înfrângerii cu CSM București, 24-33 - manșa tur a „optimilor” din Liga Campionilor.

  • Returul va avea loc o săptămână mai târziu, sâmbătă, 13 martie, ora 17:00. „Tigroaicele” pornesc cu prima șansă.

Florentin Pera nu mai crede în calificare. Declarații, „la cald”, după SCM Rm. Vâlcea - CSM București 24-33

„Diferența de scor e mult prea mare față de ce s-a întâmplat pe teren. Ne-am grăbit în atac, am irosit atac după atac, n-am mai avut răbdare. În apărare, Neagu și Lazovic au făcut diferența, au dat mult prea multe goluri de la distanță. Aici s-a pierdut meciul. Le-am lăsat mult prea ușor să arunce, au prins și o zi bună. 

Îmi pare rău pentru diferența asta. O diferență de 3-4 goluri era conformă cu realitatea. Pe final, în loc să micșorăm diferența, am ratat și ele s-au desprins. N-am avut soluții la 9 metri, spre deosebire de adversarele noastre. Am și riscat și n-am reușit, în afara unor momente, să recuperăm. 

Celor de la CSM le-a ieșit tot. Au găsit soluții și când am luat-o pe Neagu om la om, i-a ajutat mult Lazovic. E o diferență prea mare între cele două echipe, să recunoaștem. Eu cred că în mare parte este jucată calificarea, vor beneficia și de terenul propriu la retur”, a declarat Pera la Telekom Sport.

Cele mai tari imagini din confruntarea SCM Rm. Vâlcea - CSM București

+55 Foto
FOTO: Marius Ionescu

Citește mai multe știri despre meciul SCM Rm. Vâlcea - CSM București:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.