Liga 1

Ouzounidis a răbufnit după meci: „Nu se poate așa ceva! E lipsă de respect”

+22 Foto
Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, s-a plâns de programările din această etapă la finalul victoriei cu FC Botoșani, 1-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 March 2021

Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, s-a plâns de programările din această etapă la finalul victoriei cu FC Botoșani, 1-0.

„Felicitări jucătorilor mei Au fost foarte disciplinați, le-am explicat că organizarea defensivă va fi importantă. Am fost disciplinați. Botoşani are o echipă care construiește de la portar. Am recuperat o minge sus şi am marcat. Am lucrat la asta.

Mi se pare că oamenilor care conduc Liga 1 nu le pasă de noi, de programul nostru. Nu se poate să jucăm marţi şi apoi vineri şi sâmbătă (n.r. referindu-se la echipa sa și la Chindia). Nu e corect. Trebuie să se gândească la echipele care joacă în Cupă. Avem nevoie de respect! Felicitări şi Chindiei care a fost într-o situație asemănătoare și a câștigat”, a declarat Ouzounidis la Telekom Sport.

Craiova a jucat marți în Cupă, contra Chindiei (1-0), în faza sferturilor. Târgoviștenii au deschis etapa vineri (1-0 vs. Sepsi), în vreme ce oltenii au fost programați sâmbătă în Liga 1.

Craiova, matematic în play-off

După succesul cu FC Botoșani, Craiova și-a asigurat prezenta în play-off - cu 4 etape înainte de final - pentru a 5-a oară consecutiv. În faza Ligii 1 care va decide campioană se vor regăsi sigur alte două formații, FCSB și CFR Cluj.

+22 Foto
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Clasament Liga 1

Sorin Cârțu, după ședința LPF. Ce spune despre greșelile de arbitraj

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.