Stranieri

VIDEO Constantin Budescu, spectacol pe terenul echipei lui Alexandru Mitriță » Pasa de gol cu care i-a cucerit pe arabi

Constantin Budescu // foto: Twitter @ DAMAC_CLUB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 martie 2021

Constantin Budescu (32 de ani) a contribuit decisiv la primul gol înscris de Damac pe terenul lui Al Ahli, în victoria cu 3-1 din etapa 22 a campionatului Arabiei Saudite.

Titular la Damac pentru al patrulea meci consecutiv, Constantin Budescu a fost decisiv împotriva lui Al Ahli, ocupanta locului 4 în Arabia Saudită. Cu Alexandru Mitriță rezervă, Al Ahli a intrat în avantaj în minutul 13, prin Abdularahman Ghareeb

VIDEO. Constantin Budescu, pasă de gol în Al Ahli - Damac 1-3

Gazdele au condus până în minutul 55, când un moment de geniu al lui Budescu a deblocat apărarea lui Al Ahli. Budescu a reușit o pasă filtrantă pentru Mansour Hamzi, cu exteriorul, care l-a lăsat pe arab singur cu portarul advers. Hamzi nu a iertat, la Al Ahli s-a văzut astfel egalată.

Cinci minute mai târziu argentinianul Emilio Zelaya a adus-o pe Damac în avantaj cu un gol din penalty, iar imediat după Alexandru Mitriță a fost aruncat în joc. Schimbarea nu a dat însă roade, pentru că următorul gol a venit tot în poarta lui Al Ahli. Același Zelaya a punctat, în minutul 68, din pasa lui Hamzi.

Constantin Budescu a rezistat pe teren până în minutul 80, când a fost înlocuit cu Mohammed Harzan, dar până la final niciuna dintre echipe nu a mai înscris.

Damac rămâne penultima în Arabia Saudită, dar a obținut 3 puncte importante în încercarea de a evita retrogradarea. Al-Raed, echipa de pe locul 13, primul care asigură salvarea, are 25 de puncte.

VIDEO. Constantin Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!”

>

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.