Stiri extrasport

Elon Musk, pierderi de 6,2 miliarde de dolari într-o săptămână! Patronul Tesla nu mai e cel mai bogat din lume: cine l-a detronat

Articol de GSP.RO  —  Saturday, 06 March 2021

Elon Musk, 49 de ani, patronul Tesla și SpaceX, a căzut pe locul 3 în topul celor mai bogați oameni din lume după ce a înregistrat pierderi de 6,2 miliarde de dolari într-o singură săptămână.

Pierderile lui Elon Musk sunt din cauza scăderii cotației acțiunilor Tesla la bursă. La finalul ultimei ședințe bursiere, Tesla a suferit o nouă scădere, de aproape 5%. Acum, averea lui Elon Musk este de 150,9 miliarde de dolari. Vârful atins a fost pe 17 februarie, când deținea 191 miliarde de dolari.

Musk a fost depășit de francezul Bernard Arnault, propietarul LVMH, un conglomerat care deține 70 de mărci de lux. El are o avere estimată la 155,6 miliarde de dolari.

Jeff Bezos, cel mai bogat din lume

Pe locul 1 se menține Jeff Bezos, fondatorul Amazon și principalul adversar al lui Elon Musk. Până luna trecută, ei doi s-au clasat, pe rând, pe primele două poziții în topul celor mai bogați oameni din lume.

Elon Musk mai primește, astfel, o lovitură financiară, după ce și pe 24 februarie a avut o zi neagră: acțiunile Tesla au scăzut atunci cu 25%, însemnând pentru el o pierdere de 15 miliarde de dolari într-o singură zi.

Elon Musk, 3 căsătorii și 7 copii

Magnatul sud-african a fost căsătorit de trei ori. Acum are o relație cu muziciana Grimes, cu care are un fiu, al cărui nume inedit este X Æ A-Xii. Din căsniciile anterioare, Musk mai are 6 copii. Iată imagini cu Elon Musk și canadianca Claire Elise Boucher „Grimes”:

+13 Foto
Elon Musk

Citește și alte știri despre Elon Musk:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.