Liga 1

Ipoteză nouă legată de Cortacero și implicarea la Dinamo: „Poate a fost mințit” » Mesaj clar pentru board-ul DDB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 martie 2021

Giovanni Becali, fost președinte la Dinamo, a vorbit despre situația delicată din club și despre faptul că Pablo Cortacero nu a achitat încă datoriile clubului.

Fostul impresar vine cu o ipoteză nouă în cazul implicării lui Cortacero la Dinamo și are un mesaj categoric pentru conducerea DDB, legat de viitorul echipei. 

„M-am văzut la început cu Rufo Collado și Contra. Cu Pablo Cortacero nu m-am văzut. El dorea să ne întâlnim pentru că așa a fost sfătuit de Melero, care ulterior s-a retras.

Poate și Cotcero a fost mințit de alte firme și companii, de acel fond de investiții pe care-l reprezenta și care a vrut să cumpere și Almeria. Nu știu... Dar nu poți să vii și să cheltui de la început 5-600.000 de euro. 

Sper ca fanii să poată țină echipa. Practic, ei conduc clubul, dar problema e cu actele. Ei trebuie să înțeleagă că echipa trebuie făcută pe un schelet românesc, cu jucători români. Iar s-au adus tot felul de străini... L-au adus pe unul din divizia a 5-a din Anglia (n.r- Gevaro Nepomuceno). Se insistă cu Puljic, nu spun că nu e bun, dar nu trebuie să stea Dinamo în Puljic, Puljic, Puljic...”, a spus Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Eu aranjasem un amical între Dinamo și Galatasaaray. Dar au fost două probleme. O firmă nu putea asigura că după meci, pentru campionat, gazonul va fi impecabil și Dinamo a început să vorbească despre vânzare de bilete online pentru bani și altele, iar legea din Turcia nu permite așa ceva.  Acum văd că are amical cu Dinamo Kiev 
– Giovanni Becali

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu FC Volutari

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.