Tenis

EXCLUSIV Andreea Prisăcariu, moment teribil cu antrenorul ei: „«Cred că am făcut o prostie, Andreea». I-am pus mâna pe spate, dar i-am zis că e mai bine să nu fac asta”

Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Instagram

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 07 martie 2021

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 575 WTA) traversează o perioada foarte bună. La finalul lui februarie, a câștigat turneul ITF din Antalya, continuând apoi anul cu o serie de rezultate pozitive la competițiile de aceeași categorie din Turcia. 

Inivtată în vara lui 2020 la GSP Live, Andreea Prisăcariu a povestit un moment mai puțin plăcut din cariera ei. Jucătoarea de 21 de ani și-a adus aminte de accidentul teribil suferit de antrenorul ei, Alexandru Cojocaru, în timpul unui turneu.

„Antrenorul meu a avut un accident. A sărit în piscină și și-a fracturat cervicala. Groaznic! A venit în cameră, eu am simțit că ceva e în neregulă. Era 00:30 noaptea. Mi-a zis: «Cred că am făcut o prostie, Andreea». Mi-a spus să-l calc pe spate. I-am pus mâna pe spate, dar i-am zis că e mai bine să nu fac asta. Foarte bine am făcut. Dacă mă urcam pe el, îl paralizam de tot”, a rememorat jucătoarea. 

Andreea Prisăcariu: „Auzeam sunete de durere în timpul nopții”

>

„N-am putut să închid un ochi, eram îngrijorată pentru ce a pățit. El era ca un al doilea tată. Auzeam sunete de durere în timpul nopții. Am câștigat următorul meci, iar la semifinală i-am zis: «Nici să nu te prind că vii la meci. Stai în pat, îți aduc eu calmante». Am câștigat meciul, apoi am avut o criză de anxietate, m-am speriat. Am jucat pe 42 de grade, mă învârteam cu tot pământul, dar am câștigat pentru antrenorul meu. 

Cred că a stat în pat trei luni de zile. A avut noroc că n-a avut nevoie de operație”, a spus Andreea Prisăcariu în august 2020, la GSP Live. 

Andreea Prisăcariu, campioana excentrică a României

Andreea Prisăcariu, fostă campioană națională de tenis la trei categorii de vârstă, are nu mai puțin de 21 de tatuaje.

Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine. - Andreea Prisăcariu

>

Citește și alte știri despre Andreea Prisăcariu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.