Liga 1

Paul Anton atrage atenția chiar dacă Dinamo are rezultate slabe: „A fost şi rămâne în vizorul nostru!”

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 March 2021

Paul Anton (29 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători de la Dinamo, iar evoluțiile sale din Liga 1 și Cupa României nu au trecut neremarcate.

Nicolae Dică, secundul selecționerului Mirel Rădoi, spune că mijlocașul central a atras atenția prin evoluțiile sale și ar putea reprezenta o soluție pentru următoarele acțiuni ale României.

„Paul Anton a fost în vizorul nostru şi rămâne în vizorul nostru pentru că este un jucător care a mai cochetat cu echipa naÅ£ională. 

Chiar dacă Dinamo nu a avut rezultate în ultima perioadă, el a fost unul dintre jucătorii care s-a remarcat, care a avut execuţii”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Pe IonuÅ£ Radu am vrut să îl aducem de la început, de când am venit noi. Dar după discuÅ£iile pe care le-a avut Mirel cu el, au ajuns la concluzia că e mai bine să rămână la echipa de club. Mogoş joacă foarte bine la echipa lui, joacă titular meci de meci, are evoluÅ£ii bune, a şi marcat 
– Nicolae Dică

De-a lungul carierei, Paul Anton a bifat 12 partide pentru naționala României. Prima a fost în februarie 2015, iar ultima selecție a fost pe 15 octombrie 2019, în meciul România – Norvegia 1-1.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu FC Volutari

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.