Atletism

Daniela Stanciu a obținut cea mai bună clasare pentru România la Campionatele Europene în sală

Daniela Stanciu în acțiune // FOTO Imago

Articol de GSP.RO  —  duminică, 07 martie 2021

Daniela Stanciu (CSA Steaua) a fost pe cinci în finala de la săritura în înălțime de la Campionatele Europene, reușind și cel mai bun rezultat personal al sezonului cu 1,92 m.

România a participat cu 15 sportivi la Campionatele Europene în sală de la Torun din acest weekend. "Tricolorii" au bifat patru finale în întrecerile din Polonia. 

Gabriel Bitan s-a clasat pe locul 8, ultimul, în finala probei de săritură în lungime, vineri, având cel mai bun rezultat o săritură de 7,72 m. 

Sâmbătă, Andrea Miklos a fost  pe locul 6 la 400 m plat, cu timpul de 52,10, în timp ce Florentina Iuşco a ocupat ultima poziție în ultimul act de la săritura în lungime, reușind cel mai mult 6,38 m. 

Daniela Stanciu, parcurs perfect până la 1,94 m

Daniela Stanciu a concurat duminică în finala de la săritura în înălțime, unde s-a clasat pe poziția a cincea. Sportiva în vârstă de 33 de ani a trecut din prima la 1,80 m, 1,85 m, 1,90 m, și 1,92 m, cel mai bun rezultat personal al sezonului, însă a ratat de trei ori la 1,94 m. 

Medaliile la săritura în înălțime au fost câștigate de Yaroslava Mahuchikh (Ucraina) cu 2,00 m, de Iryna Heraschenko (Ucraina) cu 1,98 m și  de Ella Junnila (Finlanda) cu 1,96 m.

Citește mai multe știri din sport:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.