Liga 1

FOTO N-a văzut 3 penalty-uri în FCSB-Gaz Metan! Iulian Călin, prestație castastrofală pe Arena Națională

Penalty solicitat de FCSB cu Gaz Metan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 martie 2021

Iulian Călin, arbitrul central al meciului FCSB  - Gaz Metan, scor 1-0, a avut o prestație dezastruoasă pe Arena Națională. Au fost 3 faze clare de penalty, două pentru ardeleni și una pentru roș-albaștri. 

1. În minutul 44, Miron îl calcă pe picior pe Roberto Romeo în careul roș-albastru. Decizie corectă: penalty pentru Gaz Metan.

2. În minutul 46 al meciului de pe „Arena Națională”, fundașul dreapta Ovidiu Popescu a căzut în careu după un duel cu Velisar. Reluările televiziunilor care au transmis partida au arătat că fotbalistul gazdelor a fost împiedicat prin fault să joace mingea de fundașul stânga al oaspeților, care nu atinge balonul. Iulian Călin a lăsat faza să continue. Decizie corectă: penalty pentru FCSB.

3. În minutul 62, același Miron l-a doborât în careu pe Yuri, după o tragere prelungită de tricou. Miron a căzut în timpul duelului, dar a continuat să îl tragă pe Yuri și când se afla pe gazon. Iulian Călin și tușierii lui au rămas fără reacție și de această dată- Decizie corectă: penalty pentru Gaz Metan. 

Iulian Călin
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.