Liga 1

Mihai Teja: „Dacă aveam 3-0 la pauză, nu se supăra nimeni”

Mihai Teja (42 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, a tras concluziile la finalul înfrângerii cu FCSB, 0-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 March 2021

Mihai Teja (42 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, a tras concluziile la finalul înfrângerii cu FCSB, 0-1.

Suntem dezamăgiți. Nu meritam niciodată să pierdem. Am jucat bine, îi felicit pe băieți. Am spus tot timpul că FCSB are jucători prin care poate să facă diferența. Le-am spus fotbaliștilor mei să nu ne relaxăm, pentru că vor fi probleme. 

Totuși, dacă era 3-0 la pauză pentru noi, nu se supăra nimeni. N-avem personalitatea necesară pentru a juca la un nivel mai înalt. Am pierdut prea ușor mingi, însă în repriza a doua n-am mai pus probleme. Păcat, se puteau lua și 3 puncte în această seară.

Nu trebuie să mai facem aceste greșeli, să luăm gol pe final. Cu siguranță vom evolua în play-out. Dacă vom arată mai bine, vor veni și victoriile”, a declarat Teja la Telekom Sport.

„Am petrecut 6 luni frumoase la FCSB, iar eu cred că am făcut lucruri bune în acea perioadă, chiar dacă nu am luat titlul. Nu vreau să vorbesc prea mult despre FCSB. M-aș bucura să termin pe 7 cu Gaz Metan, să ne batem la cupele europene”
- Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

„Eu zic că e o victorie muncită. Contează cele 3 puncte, important e să câștigăm fiecare partidă. Fiecare își dă viața pe teren și mă bucur de faptul că suntem o echipă. Eu zic că patronul e foarte mulțumit pentru victorie. Toate echipele își dau viața contra noastră, nu e ușor să faci spectacol. Trebuie să ai și puțină șansă într-un meci, contează să câștigi, nu ocaziile. Noi nu ne uităm la CFR, va veni meciul cu ea și vom vedea atunci cine e mai bun”
- Olimpiu Moruțan, mijlocaș FCSB

Clasament Liga 1

Victor Becali, la GSP Live: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

>

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - Gaz Metan:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.