Liga 1

Ilie Dumitrescu, propunere în direct pentru Gigi Becali: „E masiv, puternic, merită să joace la FCSB!”

Ilie Dumitrescu i-a spus lui Gigi Becali ce atacant să folosească la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 martie 2021

Ilie Dumitrescu a analizat meciul dintre FCSB și Gaz Metan, 1-0, și a venit cu o propunere către Gigi Becali și staff-ul echipei roș-albastre.

Fostul internațional crede că echipa antrenată de Toni Petrea suferă în atac și le-a recomandat celor de la FCSB să folosească un jucător din propria academie:  Andrei Istrate.

„Îmi aduc aminte de un jucător de la juniori, Istrate. A intrat și a dat un gol. După nu l-am mai văzut. Era un jucător masiv, puternic, care a marcat atunci la Iași cu capul, când i s-a dat șansa.

Era atunci când FCSB avea probleme mari de lot. Toată lumea a primit o șansă. Poate câteva minute, 15-20, merită și el, dacă mai este la Academie. Are 18 sau 19 ani”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

A fost o fază cu Vukusic, când putea să finalizeze, dar a preferat să joace simplu și să paseze. Este presiune. A fost adus ca număr 9, i s-au dat 60 de minute și ar trebui să-și intre în rol, să pună probleme și să facă diferența
- Ilie Dumitrescu

Cine e Andrei Istrate

Atacantul Andrei Istrate (18 ani) a jucat doar 28 de minute pentru FCSB în acest sezon, în meciul cu Poli Iași, când a și marcat un gol și a fost schimbat înainte de pauză.

Andrei Istrate // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Născut în martie 2002, Andrei Istrate este un atacant adus de FCSB în februarie 2020. Acesta a venit de la Școala Ardealul, împreună cu alți cinci juniori, iar Gigi Becali a plătit 100.000 de euro pentru ei. 

Pentru debutul la FCSB, petrecut în meciul cu Gaz Metan, pe 25 iulie, FCSB a mai plătit 20.000 de euro. Aceeași sumă se aplică și pentru situația în care aceștia vor bifa minute în naționale de tineret sau cea mare a României. În plus, Ardealul va avea 20% dintr-o viitoare vânzare de la FCSB către alt club.

VIDEO  Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.