Liga 1

NOTE GSP: Omul lui MM Stoica și preferatul lui Gigi Becali, cei mai slabi în FCSB - Gaz Metan! Cine a impresionat

FCSB s-a impus cu greu în fața lui Gaz Metan, pe teren propriu, scor 1-0 // FOTO: Facebook.com/FCSBOfficial/

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 March 2021

FCSB s-a impus cu greu în fața lui Gaz Metan, pe teren propriu, scor 1-0, după un gol marcat de căpitanul Florin Tănase în minutul 90+2.

Formația lui Toni Petrea a avut partea de un meci complicat contra echipei lui Mihai Teja, care a reușit să blocheze eficient atacurile adversarilor și a profitat de neinspirația oamenilor de gol. 

Florin Tănase, cel care a marcat golul victoriei în ultimul minut, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Grație reușitei decisive, Tănase, folosit ca atacant central, a luat nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-au aflat Ante Vukusic și Octavian Popescu, care au primit 4. Adus la insistențele lui Mihai Stoica, Vukusic a intrat în minutul 37 al meciului, dar nu a impresionat, în timp ce Popescu, noul preferat al lui Gigi Becali, a jucat 79 de minute fără să se remarce.

N-am jucat ce trebuia. Important e că am luat cele trei puncte. Am făcut tot meciul slab, nu doar o repriză. Trebuie să analizăm și să redevenim echipa care își crea foarte multe ocazii. Probabil, acum a fost terenul prea bun. Trebuie să joc unde are echipa nevoie
-Florin Tănase, căpitan FCSB

N-am reușit să ne creăm multe situații de gol. Am întâlnit o echipă bine organizată, n-am fost suficient de mobili, de lucizi. Toată lumea are așteptări mari de la Vukusic, dar are nevoie de timp ca să se integreze. Ca atitudine sunt mulțumit de el
- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO  Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.