Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău a remarcat un jucător de la FCSB: „E un pui de lider! Are o atitudine schimbată”

Moruțan e văzut ca un nou viitor lider la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 martie 2021

După victoria chinuită a celor de la FCSB cu Gaz Metan Mediaș, 1-0, Ioan Ovidiu Sabău l-a lăudat pe mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani).

Fostul mijlocaș crede că internaționalul de tineret s-a schimbat în ultima perioadă, mai ales la capitolele atitudine și determinare, iar asta se vede în jocul său. Sabău este de părere că Moruțan nu ar putea fi convocat acum la naționala de seniori a României și explică ce trebuie să mai schimbe acesta.

„A crescut foarte mult, ca evoluție, atitudine și randament. E un pui de lider! Dar îi mai trebuie ceva, să mai crească. Atitudinea e schimbată şi mă bucur pentru el, pentru că am avut mereu încredere în el.

El trebuie să se adapteze puţin, să facă ambele faze. Trebuie să fie mai implicat mental, să vrea mai mult să câștige echipa, nu să iasă el în evidența. Dar e schimbat în bine Moruţan. În momentul acesta nu cred însă că e pentru prima reprezentativă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport+.

12 pase de golși 4 goluri are Moruțan în 21 de meciuri în Liga 1

Moruțan a dat pasa de gol cu Gaz Metan

Formația lui Toni Petrea a avut partea de un meci complicat contra echipei lui Mihai Teja, care a reușit să blocheze eficient atacurile adversarilor și a profitat de neinspirația oamenilor de gol.

Florin Tănase, cel care a marcat golul victoriei în ultimul minut, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Grație reușitei decisive, Tănase, folosit ca atacant central, a luat nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. Moruțan, cel care a centrat la reușita lui Tănase, a fost notat cu 6. Toate notele sunt aici. 

VIDEO Comparație între CFR Cluj și FCSB: „Pe mâna lor merg!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.