Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Un fost patron din Liga 1 îi ia apărarea lui Becali: „L-ați numi geniu? Stați cuminți, FCSB e jucăria lui”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 March 2021

În direct la GSP LIVE, Adrian Porumboiu a analizat situația de la FCSB și implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei.

Fostul finanțator de la FC Vaslui a recunoscut în direct că și el le impunea antrenorilor ce jucători să folosească și că singurul antrenor care i s-a opus a fost Gabi Balint.

VIDEO Adrian Porumboiu îl apără pe Gigi Becali: „FCSB e jucăria lui”

>

„L-ați numi geniu? Eu nu am cum... E treaba lui, e jucăria lui. Face ce vrea. Pot eu să mă iau de Gigi că să bagă la echipă? Petrea?! Hai, domnule, stați cuminte! 

Nu pot să mă iau de Gigi pentru că același comportament îl aveam și eu. Nu aș fi cel mai în măsură să spun că nu m-am amestecat sau că nu am intervenit. Ar fi o impostură să mă iau de el. E treaba lui, face echipa cum o gândește.

Probabil nu are momente să se certe că a făcut treaba asta. Eu am avut de vreo două ori. M-am lăsat doar pentru o etapă. Etapa următoare m-am apucat din nou. Treaba e cine acceptă. Gabi Balint mi-a spus de la început că nu acceptă. Și am fost de acord”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.