Liga 2

Costel Enache a mers la șefi să își anunțe plecarea și a clacat: „Îmi asum tot, dar să mă ia dracu' dacă mai înțeleg”

+10 Foto
FOTO: Captura @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 martie 2021

Costel Enache (47 de ani), antrenorul celor de la U Cluj, a anunțat conducerea că e dispus să plece, după eșecul suferit la Recea, scor 0-1. 

Costel Enache este un antrenor recunoscut pentru discursul echilibrat și pentru reacțiile cumpătate de după meciuri. Astăzi, la finalul înfrângerii cu Recea, a cedat și a oferit un interviu fără perdea, în care și-a înțepat conducătorii și în care a recunoscut că este depășit de situație. 

Costel Enache, după Recea - U Cluj: „Îmi asum tot, dar să mă ia dracu'!”

„Adevărul că nici noi nu am fost foarte, foarte activi, dar a fost greu să înţeleg de ce nu au aplicat jucătorii ceea ce am pregătit. Eu o să îmi asum tot ce se întâmplă aici, dar să mă ia dracu' dacă înţeleg alţi factori care influenţează jocul. 

Poate trebuia să practicăm un joc mai pragmatic, poate nu am gestionat bine săptămâna, antrenamentele... Dracu mai ştie ce am făcut greşit. Dar m-am săturat să îmi iau castane numai eu, m-am săturat să dau explicaţii numai eu, m-am săturat să îmi crape obrazul de ruşine, să mă vadă ai mei trist şi să plătesc numai eu. 

Eu după meci m-am dus la conducători şi le-am spus: «Îmi asum eşecul, îmi asum lucrurile astea, nu ţin de un scaun şi nu vreau să fiu eu în prim plan». Văd că toată lumea lasă lucrurile la voia întâmplării şi rămânem unii în bătaia vântului", a declarat Costel Enache, conform TV Telekom Sport. 

U Cluj, „tocată” în ultimele două meciuri

Astăzi, în minutul în minutul 53 al deplasării de la Recea, un duel umăr la umăr purtat între Fica (Recea) și Taub (U) l-a făcut pe arbitrul Mihai Amorăriței să dicteze lovitură de pedeapsă pentru Comuna Recea. Hotărâre greșită conform reluărilor TV care nu au relevat vreo „infracțiune” comisă în careul clujenilor.

În „sfertul” de Cupă pierdut cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, scor 1-3, „studenții” ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri când Alin Buleică și-a lovit adversarul cu cotul în cap. Decizia arbitrului a fost, însă, fault în atac! A urmat o încăierare generală, în urma căreia Srdjan Luchin a văzut direct cartonașul roșu, după ce l-a lovit cu capul în figură pe Alex Băican.

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.