Liga 1

Un fotbalist din Liga 1 își pune la punct colegii: „La date suntem primii, dar noi nu legăm 10 pase și dăm centrările în primul om”

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 martie 2021

Laurențiu Brănescu (26 de ani), portarul celor de la Poli Iași, a făcut o analiză obiectivă a situației de la club. 

Poli Iași a pierdut încă un meci, 1-2 cu FC Argeș, și rămâne ultima în Liga 1. Laurențiu Brănescu spune că fotbaliștii din Copou nu ar trebui să își mai caute scuze. 

Laurențiu Brănescu: „Noi centrăm în primul om”

„Prea multe nu sunt de comentat. În situaţia în care suntem, importante sunt punctele, nu contează că joci urât sau frumos, că faci 10 pase. Dar noi nu facem nici 10 pase. Din păcate, am pierdut un alt meci, nu mai e o noutate la noi. Situaţia se agravează pe zi ce trece. Dacă nu poţi să faci puncte, nu poţi să rămâi agăţat de celalelte echipe, e din ce în ce mai complicat. 

La antrenament toţi dau totul, când ne scot antrenorii datele... Aşa zisele date, că datele nu contează în fotbal, sunt prostii până la urmă, le avem degeaba. Noi nu câştigăm duelurile şi dacă nu câştigi duelurile, e imposibil să câştigi un meci. Noi dăm centrările în primul om şi noi suntem 11 în careu”, a declarat Laurențiu Brănescu, la TV Telekom Sport. 

Laurențiu Brănescu

Laurențiu Brănescu sună mobilizarea la Iași

„Important e să încerc să nu mai iau goluri, statistica e cea mai nasoală pe care am avut-o vreodată. Am fost şi la alte cluburi unde era mult mai rău, astea sunt nimicuri. Mergi acasă, îţi vezi de antrenament, nu trebuie să te intereseze ce se întâmplă în afara terenului. Trebuie să îţi vezi de treaba ta, pentru că joci pentru tine, pentru familia ta. Pentru tine joci în primul rând, nu pentru primar sau pentru antrenor”, a încheiat Brănescu. 

VIDEO. Haos la Poli Iași: „Tot ce ştiu este ce ştiţi şi dumneavoastră din presă”

>

Citește și alte știri despre FC Argeș - Poli Iași: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.